Predjedlá:
*Tatarák- sušené žĺtko, hrianky/toasty/16,00€
120g (1,3,10)
Baccalá- pošírovaná Nórska treska, polenta, lososový kaviár, mliečna emulzia /16,00€
60g/120g(4,7)
Foie gras- hruška, dula, cherry redukcia, brioška/15,00€
70g/80g (1,3,7,12)
Tekvicová espuma- Hokkaido, Gorgonzola DOP, hrozno, tekvicové jadierka, kurkuma/13,00€
120g(7)
 
Polievky:
Bažantie consomé, cestovinová terina/8,00€
250ml (1,3,9)
Krém z kvaky, huby, bylinky, zemiaky/7,00€
300ml(7)
 
Šaláty:
Caesar šalát, chrumkavé farmárske kura/12,90€
100g/150g (1,3,4,7,10)
Ruccola-hruška, niva, píniové orechy/13,00€
 150g (7,8)
Cikla-red chard listy, jablko, hrozno, zázvor/13,00€
150g
 
 
Hlavné jedlá:
Hovädzie Wagyu, topinambur, huby/69,0
150g/200g)(7)
Divina, zeler, cvikla, jablko škorica/34,00€
150g/180g (7,9)
Prepelica, čierny koreň, pór, šalotka/26,00€
160g/180g (7)
Teľacie osso buco, šafránové rizoto, gremoláda/28,00
250g/120g (7,9)
Kambala sous vide, fenikel, cuketa, hríb, salicornia/38,00€
150g/150g (4,7)
 
Dezerty:
Flexibilná dvojfarebná čokoláda, višne Amarena/12,00€
120g (7)
Mandarínka, kumquat, biela čokoláda/9,00€
120g ((7) 
Creame Brulle, vanilka, maliny, slaný karamel/8,00€
    120g ((3,7)

Otváracie hodiny
Utorok-piatok 08:00-22.00 hod
Sobota 10:00-22:00 hod.
Rezervacie: +421 902 333 888
restaurant@hotelalbrecht.sk
 
Hmotnosť jedál je uvedená v surovom stave.
*Neodporúča sa, aby tepelne nespracované mäso a vajcia konzumovali deti, tehotné, dojčiace ženy a osoby s oslabenou imunitou.“
Alergény: 1. Obilniny obsahujúce lepok (jačmeň, pšenica, ovos) a výrobky z nich. 2. Kôrovce a výrobky z nich. 3. Vajcia a výrobky z nich. 4. Ryby a výrobky z nich. 5. Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7. Mlieko a mliečne výrobky (vrátane laktózy). 8. Orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10. Horčica a výrobky z nej. 11. Sezamové semená a výrobky z neho. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentrácii maximálne 10mg/kg alebo 10mg/l vyjadrené ako SO2. 13. Vlčí bôb. 14. Mäkkýše.